THE RODENT NURSE

Jullie kennen haar waarschijnlijk wel van Facebook, The Rodent Nurse. Ze heeft haar eigen pagina op Facebook en verteld daar veel belangrijke dingen over knaagdieren, maar ook over andere kleine huisdieren.  Aangezien er in Nederland en België niet al te veel dierenartsen zijn die veel verstand hebben van onze kleine vrienden, heb ik aan The Rodent Nurse toestemming gevraagd om haar stukjes tekst vertaald op mijn website te mogen plaatsen, en die toestemming heb ik zoals je ziet gekregen. Hiermee hoop ik mensen te kunnen helpen die de Engelse taal niet machtig zijn. 

Zoek op @therodentnurse op Facebook of in Messenger om haar pagina snel te vinden.
Ze is ook te vinden op Instagram en Twitter.

Ik heb toestemming gekregen om teksten van The Rodent Nurse te vertalen en op mijn website te plaatsen.  Je vindt er al een paar onder The Rodent Nurse .

The Rodent Nurse is te vinden op:
🐀 Instagram: www.instagram.com/therodentnurse
🐇 Twitter: www.twitter.com/therodentnurse
🐿 YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbFDBBhOzQS5_7ykvKqC7TQ