NEST PLANNING

Aangezien ik samenwerk met Rattery Cuddling Critters, en wij dus ook uitwisselingen doen, zal zij, indien gewenst direct na mij keuze hebben uit de nesten die geboren worden.


*******************************************************************************************

Nestaankondiging
De planning kan altijd wijzigen
******

********************************************************************************************

Luna en Hurricane Fly zijn gekoppeld op 18 september

Heel jammer, maar oude George kan het niet meer en toen ik zag dat Luna opnieuw flapperig was geworden in de nacht van 17 op 18 september, heb ik George verwisseld met een andere knappe knul, en dat is Hurricane Fly. Om 01u36 in de nacht heb ik ze samen gezet en het duurde geen 15 seconden of het was al raak. Hurricane Fly had al eens vader kunnen worden, maar helaas is de hoog drachtige dame toen gestorven. Laten we hopen dat het dit keer allemaal wel goed gaat. Laat de duimen maar draaien. Luna is een mooie zwarte dame en Hurricane Fly is cinnamon silvermane berken.

Als Luna drachtig blijkt te zijn geworden na de dekkingen van 18 september, dan mogen we de rittens op of rond  10 oktober verwachten. Aangezien ik dit koppel midden in de nacht bij elkaar gezet heb, zijn er geen koppel foto's zoals bij de andere ratjes waar ik rittens van hoop te verwachten.

********************************************************************************************

Blossom en Miguel zijn gekoppeld op 30 augustus

Een koppel wat ook samen is gegaan zijn Blossom - burmees marter dumbo (marter is niet tot nauwelijks zichtbaar) en Miguel - zwart. Beide hier geboren. Waarom zwart tegenover een burmees zetten zou je denken? Nou, op de eerste plaats vanwege zijn extreem geweldige lieve karakter, en op de tweede plaats omdat de vader van Miguel mijn lieve Hotshot was (bluepoint siamees marter) en zijn moeder is de lieve Torvi (amerikaans blauw) die nog altijd gezond en wel is. Blossom heeft als vader ook Hotshot, en zo zit er dus siamees, burmees, blauw, marter, zwart e.d. achter deze knappe ratten. 
Blossom is een zeer aanwezige verschijning in de kooi, en zeker als ze flapperig is, stuitert ze als een gek. Bij haar is alles een feestje, behalve toen ze op 30 augustus met Miguel samen ging, dat vond ze niet zo'n succes. 
Ondertussen zitten Blossom en Miguel al niet meer samen, want ze zijn op 1 september hun huwelijksnacht in gegaan en op 8 september hadden ze ruzie, dus dan is het tijd om uit elkaar te gaan. Het lijkt er dus op dat we rittens mogen verwachten van deze lieverds en als dat zo is, dan mogen we die op of rond 23 september verwachten.

********************************************************************************************

Lica en Jerry zijn gekoppeld op 30 augustus

Lica (russisch blauw dumbo) is het zusje van Luna die samen zit met George. Lica zit zelf sinds 30 augustus samen met Jerry (amerikaans blauw). Een prachtig koppel. Lica is niet zo mensgericht, maar is verder wel een hele lieve. Bij Jerry is dat mensgerichte wel meer aanwezig. Jerry is hier samen met 2 andere ventjes terug komen wonen nadat hij niet meer bij zijn vorige baasje kon blijven. Jerry is hier geboren, net als Lica. In dit nestje verwacht ik waanzinnig mooie lieve rittens, en de kleuren zwart, amerikaans blauw, russisch blauw en silverblue zijn mogelijk, maar ook siamees zou geboren kunnen worden uit dit prachtige koppel.
Helaas heb ik geen dekkingen waargenomen, en dus zal het gissen worden wanneer de rittens geboren worden als Lica drachtig blijkt te zijn. We gaan het afwachten.

********************************************************************************************

STA JE OP DE LIJST MAAR HEB JE ONDERTUSSEN AL RITTENS GEEF DIT DAN EVEN DOOR


ALS JE HEBT GEKOZEN WORDT JE NAAM VERWIJDERD UIT ONDERSTAANDE LIJST 
JE NAAM STAAT OP DE PAGINA VAN HET NEST WAARUIT JE GEKOZEN HEBT

Reservering voor dames van toekomstige nesten:
30STR
Rattery Cuddling Critters**
Eva G - 2 dames (voorkeur uit het nest van Blossom & Miguel)
Marieke D - 2 dames silvermane (voorkeur voor gladhaar, normale oorstand)
Elise Vn - 2 dames (zwart japanner dumbo)
Marielle - 2 dames rex + dumbo


Reservering voor ventjes van toekomstige nesten:
30STR
Rattery Cuddling Critters** 

Annika M - siamees donkeroog/burmees/zwart/russisch blauw
Lore V - 2 mannen
Eddy - 2 mannen
Fleur - 3 mannen (liefst 3 met verschillend uiterlijk)
Stieven - 2 mannen -rex
Christiane - 2 mannen - agouti's
Rick - 2 mannetjes + man of dame mink en/of robijnoog
Dieneke - 2 mannetjes (argente)