F + G nest - Geboren op 11 april - 16 rittens

ONDER VOORBEHOUD
8 dames en 8 heren

30STR's Jameelah
Zwart mismarked japanner
Gladhaar - Normale oorstand

CUD Oll Spots
Zwart variberken downunder
Gladhaar - Normale oorstand

30STR's Janis
Zwart berken
Gladhaar - Normale oorstand


Op 11 april bevielen zowel Jameelah als haar zusje Janis. Ze zaten nog samen en voeden nu ook samen de rittens op. Jameelah begon wat eerder van Janis en zo wist ik dat zij 9 rittens had en Janis 7 rittens. Maar 16 is een hele hoop. In het verleden heb ik wel dames gehad die in hun eentje zoveel rittens kregen en groot hebben gebracht, en ook zelf met nog meer, maar toch zitten hier een paar echt super kleintjes tussen. De 2 kleinste heb ik over gelegd naar zus Juno op 17 april. Hopelijk gaan ze erdoor komen. 

25 april:
Jeetje wat een werk zoveel rittens, maar ze staan toch allemaal weer op de foto. Ik ben blij te mogen zeggen dat ze het allemaal goed doen, ook al zitten er erg kleintjes tussen. Maar ik verwacht dat ze allemaal goed bij zullen komen als eerdaags ook bij hun de oogjes open gaan.

4 mei:
Altijd lastig als je plannen maakt en die vallen dan in het water. En dus wel op zondag avond nog foto's van deze rittens kunnen maken, maar geen foto's meer kunnen bewerken, aangezien het al heel hard richting bedtijd ging. Maar hier zijn ze dan. De stand staat nu trouwens op 8 dames en 8 heren. En aangezien ze echt nog piepklein zijn, blijft alles nog onder voorbehoud.

Hieronder de dames:
ER KAN NOG NIET GEKOZEN WORDEN

Hieronder de ventjes:
ER KAN NOG NIET GEKOZEN WORDEN

21 april:
De rittens doen het goed, maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken als ze ouder zijn en mee kunnen eten. Dan wordt het dus pasta's en papjes om ze zo snel mogelijk aan gewicht te laten winnen. Dit komt omdat Jameelah alle 7 rittens van Janis heeft afgepakt en ze liet Janis er ook niet meer bij. De twee kleinste liggen bij Juno en maken voor nu goed. Dat ze maar snel de oogjes open hebben zodat ze mee kunnen smullen van alle lekkere dingen. Je zal op de foto's dus zien dat er schrale, kleine rittens tussen zitten die duidelijk achter lopen op de rest. Gelukkig wil dat voor de toekomst niets zeggen en kunnen ze uitgroeien tot mooie lieve volwassen dieren van normale grootte.

17 april:
De hummels op de foto, allemaal apart. Ik kan nog niet zien welke downunders zijn. Er zitten een aantal dumbo's tussen. Dat ze maar snel groter zijn, lekker groeien en dan mee smullen van al het lekkers wat ik ze ga geven.

Reserveringen dames:
30STR - zwart bont

Reserveringen heren:
30STR - 
Martijn & Brecht - russisch blauw berken