D en E nest 2023 - Geboren op 25 of 26 april (nest Ebony) en op 28 april (nest GG)

ER KUNNEN GEEN RITTENS MEER BESPROKEN WORDEN VAN DEZE NESTEN

Dat ratten je altijd weer versteld laten staan is maar weer eens bewezen, zelfs als ze er niet meer zijn, hoe gek dat ook mag klinken. Het is even een verhaal, maar ik ga het hier vertellen, het zal alles duidelijk maken. Enkele mensen weten het al, eentje was er zelfs bij, en dit heb ik in al die 20 jaren nog niet meegemaakt.
Een tijdje terug op 27 april, is mijn mooie meid Ebony gestorven, en ik was er stuk van, want ik had nog plannen voor haar. Wie had kunnen denken dat die plannen 2 dagen later al een feit bleken te zijn.
Dat ging zo. Dieneke was bij mij om haar rittens op te halen uit het nest van Hippie, en we gingen even de garage in om bij de ratten te kijken. Voor de duidelijkheid, dat doe ik niet met iedereen. Dus we staan daar en ik hoorde rittens piepen. Nu was Gorgeous Girl op de 28e bevallen van 4 rittens dus zo gek was dat niet, maar die zat natuurlijk in een duna met haar kinders.
Maar het ritten gepiep klonk iets dichterbij, en het was volgens mij Dieneke die ze als eerste zag liggen.
Onder de buik van Caramel, een burmees berken dame, staken wat rittenvoetjes uit. Ik was totaal verbluft, helemaal verbaasd, en het enige wat ik kon denken was HOE DAN????? 😮 WTF hoe is dit mogelijk?
Caramel zat dus op het plateau in/onder een kapot stuk van een hangmat met - wat later bleek - 5 rittens onder haar buik.
Ik begon te brainstormen en kon er met m'n kop niet bij. Dit konden nooit rittens van Caramel zijn, want ze had in december een nest gehad en is daarna niet meer bij een mannetje geweest.
Wat later viel het kwartje - tegenwoordig euro 😛
Ik had Ebony, de overleden dame nog bij één van haar zoons gehad, om haar daarmee terug te koppelen. En om een lang verhaal iets korter te maken, dit waren haar rittens. Ik heb echter nooit gemerkt of gezien dat ze drachtig was en heb haar in de damesgroep gezet, waar ze op 25 of 26 april is bevallen, om in de ochtend van 27 april te overlijden.
Caramel is zich toen gaan ontfermen over de rittens en is zelfs melk aan gaan maken, want 1 van de rittens had een piepklein beetje melk in de buik, en ze lagen ook vast aan de tepels, en Caramel moederde goed over de ukjes.
Ik wist echt dat ze nooit genoeg melk gaf en heb de 5 rittens bij Gorgeous Girl gelegd, want uiteindelijk had ze er toch maar 4. Ook dit moedertje zorgde direct voor de kleintjes. Ik kan begrijpen dat jullie het misschien zielig vinden voor Caramel, maar op deze manier hadden de rittens de beste kansen. Geloof me, was ik een beeldhouwer dan maakte ik een standbeeld voor haar, want ze verdient hem dik 😉
Maar zo had Ebony me dus toch nog rittens gegeven, en dan komen hier de foto's van het D nest (de rittens van Ebony) en het E nest (de rittens van GG).

De 2 zoons en 3 dochters van Ebony 

De 3 dochters en 1 dumbo zoon van Gorgeous Girl

1 van de russisch blauwe dames zal verhuizen naar Karin W en heeft de naam Evidence gekregen. 
Alle anderen blijven hier:
Het russisch blauw dumbo ventje heet: Eliat
Het silverblue meisje heet : Emerald
Het russisch blauw meisje heet: Eclips

De D'tjes blijven alle 5  hier wonen:
De jongens heten: Dominiek & Drago
De meisjes heten: Danu, Devi & Demeter